Rekisteriseloste

Kirjautuessasi tietosi siirtyvät automaattisesti Art and Design City Helsinki Oy.n ylläpitämälle ja omistamalle palvelimelle, joka sijaitsee lukitussa ja valvotussa konehuoneessa ja on tarkoitettu www.kalasatamanimu.fi ja www.jatkasaarenroori.fi -palveluihin. Kirjautumistietoja säilytetään erillisellä LDAP-palvelimella, josta sivustoa käytettäessä noudetaan tarvittavat tiedot vain siihen käyttöön. Kirjautumisen jälkeen voit vapaasti muokata tietoja, lisätä tai poistaa niitä.

Rekisteröityminen vaaditaan vain sivustojen “kierrätysfoorumi” –palstalle, jonne voit ilmoittaa tarpeettomaksi käyneet tavarat/huonekalut kierrätykseen. Ilmoittamasi tavarat ovat palstalla 30 vuorokautta, jonka jälkeen ilmoitus poistuu automaattisesti.
Ylläpitäjällä on oikeus poistaa myytäväksi tai muut kaupalliset ilmoitukset, kuten myös asiattomat viestit.

Muista, että Internet ei ole suojattu ympäristö ja varo paljastamasta sellaisia tietoja, joiden julkitulo voi aiheuttaa sinulle henkistä, taloudellista tai muuta vahinkoa.

Henkilötietolain (523/1999) 10. pykälän mukainen rekisteriseloste:

REKISTERINPITÄJÄ
Art and Design City Helsinki Oy (ADC)
Y-tunnus:1080355-2
Hämeentie 133 A
00560 Helsinki

Rekisteriasioita hoitava henkilö ja yhteystiedot:
Kari Halinen, Art and Design City Helsinki Oy, Hämeentie 133 a, 00560 Helsinki

Rekisterin nimi:
kalastamanimu.fi ja jatkasaarenroori.fi

Rekisterin pitämisen peruste:
Rekisterin pitämisen peruste on “kierrätysfoorumi”-palvelun käytön valvonta.

Rekisterin käyttötarkoitus:
www.kalastamanimu.fi ja www.jatkasaarenroori.fi sivustojen “kierrätysfoorumi”-palvelun käytön valvonta

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Kirjautumisvaiheessa pyydettävät sähköposti ja kirjautumistunnus.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Yksityisiltä henkilöiltä saadaan sähköposti ja kirjautumistunnus kun hän ensimmäistä kertaa rekisteröityy “kierrätysfoorumin” käyttäjäksi.

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta kolmanisille osapuolille.

OIKEUKSIEN KÄYTTÄMINEN
Jokaisella kirjautuneella käyttäjällä on oikeus saada tietää, mitä tietoja hänestä on tallennettu tässä rekisteriselosteessa kuvattuun tietokantaan. Maksutta tiedot voi tarkistaa yhden kerran kalenterivuodessa. Tarkastuspyyntö on toimitettava kirjallisena rekisteriasioita hoitavalle henkilölle ja pyyntö on omakätisesti allekirjoitettava. Tarkastuspyynnön johdosta annettavat tiedot annetaan kirjallisesti ja toimitetaan postitse kyseisen henkilön ilmoittamaan osoitteeseen.

REKISTERIN SUOJAUS
Ainoastaan määrätyillä ADC:n ja ADC:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on oikeus käyttää sähköisen palvelun sovellusta. Tietokannassa on eri käyttäjätasoja, jolloin käyttäjä saa ylläpito-ja selausoikeuden ainoastaan käytön kannalta tarpeellisiin tietoihin.

KIRJAUTUNEIDEN POISTAMINEN
Mikäli jäsen ei ole kirjautunut sähköiseen palveluun kuuteen kuukauteen, on ylläpitäjällä oikeus poistaa hänen tunnuksensa käytöstä. Jäsenellä on oikeus milloin tahansa poistaa omat tietonsa rekisteristä.