HSY:n keräysautokierroksen tuloksia

HSY:n keräysautot kiersivät pääkaupunkiseudulla ja Kirkkonummella huhti-kesäkuussa ja keräsivät vaarallista jätettä, SER-romua ja metallia. Kaikkia näitä saatiin kerättyä huomattavasti vähemmän, kuin aiempina vuosina. Erityisesti vaarallisen jätteen osalta kerätyn määrän vähyys on jopa hiukan huolestuttava…
KAIKKI VAARALLINEN JÄTE KUULUU KUITENKIN ERILLISKERÄTTÄVIIN ELI VIETHÄN NE SORTTIASEMALLE, KIERRÄTYSKESKUKSEEN TAI VAARALLISEN JÄTTEEN KONTTEIHIN. ETHÄN SIIS LAITA NIITÄ SEKAJÄTTEEN JOUKKOON TAI JÄTÄ LAJITTELUHUONEISIIN!
Vaarallisia jätteitä ovat: mm. MAALIT, LAKAT, LIUOTTIMET, ÖLJYT, KEMIKAALIT, HYÖNTEISMYRKYT, AKUT, PARISTOT jne.
HSY järjestää kokeilunomaisesti ylimääräisen vaarallisen jätteen keräyskierroksen syys–lokakuussa 2022. Aikataulusta tiedotetaan erikseen.