JÄTEPUTKIJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖKATKOS

Kruunuvuorenrannan jätteen putkijärjestelmä on väliaikaisesti pois käytöstä. Syynä käyttökatkokseen on, jätteen putkikeräysyhtiöstä riippumaton, alueellinen tietoliikennevika, joka alkoi viime viikolla.

Syynä käyttökatkokseen on DNA:n valokaapelivika. Tarkempaa syytä selvitetään edelleen. Syyn selvittyä DNA tekee suunnitelman vian korjaamiseksi ja pyrkii korjaamaan sen mahdollisimman pian. Putkikeräysjärjestelmä saadaan takaisin käyttökuntoon arviolta ensi viikolla.

Jäteputkijärjestelmää ei voida tällä hetkellä käyttää. Järjestelmä kytketään käyttöön välittömästi tietoliikennevian poistuttua. Käyttökatkoksen loppumisesta tullaan ilmoittamaan nettisivuilla http://www.rode.fi

Jätteet kerätään väliaikaisesti lajitteluhuoneisiin. Lajitteluhuoneet sijaitsevat pääsääntöisesti Kruunuparkkien yhteydessä. Sekajätteen astiaan voidaan käyttökatkoksen aikana laittaa biojäte, paperi, kartonki ja muovipakkaukset. HSY tyhjentää lajitteluhuoneiden sekajäteastiat joka päivä.

Lähimmän lajitteluhuoneen löydätte osoitteesta http://www.rode.fi

Lisätietoa: HelpDesk 020 711 8455 (24 h)