Syksyn keräyspäivän satoa

Kruunuvuorenrannan RODE järjesti lauantaina 25.9.2021 keräyspäivän, jossa Kruunuvuorenrannan asukkailta kerättiin isokokoista sekajätettä sekä sähkö- ja elektroniikkaromua (SER). Keräyspaikat sijaitsivat Gunillankalliossa ja Haakoninlahdessa.

Keräyspäivä sai hyvän vastaanoton ja saavutti suuren suosion erityisesti huonekalujen ja muun isomman sekajätteen osalta. Päivän aikana keräyspisteillä vieraili kymmeniä asukkaita.

Yhteensä Kruunuvuorenrannan asukkailta saatiin päivän aikana kerättyä n. 1740 kg suurta sekajätettä ja n. 440 kg sähkö- ja elektroniikkaromua (SER). Nämä jätteet kuljetettiin asianmukaisiin vastaanottopaikkoihin kierrätettäväksi.

Kiitokset Kruunuvuorenrannan asukkaille ahkerasta kierrättämisestä!

Seuraava keräyspäivä tullaan järjestämään keväällä 2022.

 

P.S. Muistutuksena vielä, että huonekalut ja SER-jäte eivät kuulu lajitteluhuoneisiin. Kiitos!