YHTIÖKOKOUSKUTSU, ma 29.5.2023

Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään:

maanantaina 29.5.2023 klo 13:00 alkaen

Kokous järjestetään ensisijaisesti Teams-sovelluksen välityksellä. Läsnäolo kokouksessa on myös mahdollista osoitteessa: Helsingin kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki.

B-osakkeiden omistajilla on oikeus olla läsnä yhtiön yhtiökokouksessa siten, että yhtä osakkeenomistajaa edustaa yksi henkilö. Yhtiö suosittaa yhtiökokoukseen osallistuvia osakkeenomistajien edustajia osallistumaan kokoukseen Teams-sovelluksen välityksellä.

Ennakkoilmoittautuminen yhtiökokoukseen tapahtuu siten, että osakkeenomistaja lähettää edustajan tiedot (nimi ja sähköpostiosoite) ja osallistumistavan 19.5.2023 klo 12 mennessä osoitteeseen riija.kontiola@rode.fi. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse Teams-linkki ja kokouksen liiteaineistot ilmoittautumisajan päätyttyä. Kokouspaikka voi vielä tarkentua ilmoittautuneiden lukumäärän perusteella.

 

Yhtiökokouksessa käsitellään:

Yhtiöjärjestyksen 13 §:n mukaiset varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat

Yhtiöjärjestyksen 20 § mukaisen perusmaksun vahvistaminen sekä oikeutus yhtiön hallitukselle päättää käyttömaksuista ja mahdollisista muista maksuista ja taksoista.

Yhtiöjärjestyksen 15 § mukaisena asiana kaupunkikonserniin kuuluvien jätteen putkikeräysyhtiöiden yhteisen palveluyhtiön perustaminen.

 

Yhtiökokouskutsu 29.5.2023: Kokouskutsu_KrJP_2023